Fáradt kislemez utazik, és szeretne kezdeni egy útitárs, akkor nem kell aggódnia. Különböző források, ahol megtalálja őket. Akkor sem megy, ahol online is megtalálja több utazási partner honlapok, vagy egyszerűen menni körül a környéken, és kérjen egy új barátom, ha / akar utazni veled.Itt vannak a különböző tényező, hogy meg kell vizsgálni, ha úgy tetszik, hogy keressen egy utazási haver:

Theodore Scott  – 2007

Szívesebben, hogy egy fiatalabb vagy idősebb utazási haver? Vannak előnyei és hátrányai a döntéseket. Ha utazik egy fiatalabbat, van egy hatalmas lehetőség, hogy akkor kap fertőzött a fiatalság és a lelkesedés; van több móka, ha egy fiatalabb útitárs. Azonban előfordulhat, hogy a tartalomhoz magad az ő ingatag gondolkozás és gyerekes viselkedése. Másrészt, az idősebbek lehetnek hatalmas tudás és még tapasztalattal utaznak, hogy biztosan nem lesz gond megtalálni az utat. Ezek azonban járhatnak, mint egy anya vagy apa, mint egy utazási haver. Még jobb, miért nem mész valakivel te korodban?Ön tervezi, hogy utazni ebben a szezonban, hogy a kedvenc szezonban. Hozd olcsó jegyet ma www.Bravofly.hu .

Utazási élmény

Ha nem tetszik az utazás haver, hogy elpusztítsa a hangulat a soha véget nem érő mesék úti hasznosítja, érdemes lehet találni valakit, aki nem rendelkezik utazási élmény egyáltalán. Mi több, akkor tárja fel új területeket, és megtapasztalni együtt. Mégis, ha azt szeretnénk, hogy igazán élvezni az utazás, és nem pazarolja az idejét, hogy kitaláljam, mi úton menni, mit szállodában maradni, vagy hogyan kell jól keverjük össze a kultúra és a hozzáállása a külföldi ember, akkor jobb válasszon egy utazási haver aki nagyon sokat tapasztalt utazó.

Szexuális bevonása

Ez jobb, mint amit kifejezni szeretnék elérni utazása során. Vannak valójában számos hímek és nőstények, akik szeretnék megtalálni a tökéletes lelki társ az utazás során. Így meg kell vizsgálni, hogyan hajlandó utazási partnere a részvétel egy romantikus kapcsolat van közben vagy után az út. Amit nem igazán szeretnék megbántani valakit a kacér mozog egész ideje alatt mind a ketten az úton. Vagy máshol, akkor óhatatlanul kiadások, a többi az utazási idő a szégyen és a folyamatos harcok az utazási haver.

Költségvetés

Ez egy olyan terület, amit nem szabad elfelejteni, amikor úgy ítélte meg az utazás barátja. Ha oka akarnak társat során az utazás az, hogy valaki megosztani a költségeket az, akkor biztosan felvenni az egyik, hogy több mint hajlandó megtenni. Legfőképpen, ő / ő nyitva kell lennie, hogy milyen típusú költségeket / ő hajlandó váll és alig várja, bármilyen formában a tárgyalások.

Találni egy útitárs, hogy tökéletes az Ön számára, megy a weboldalak, amelyek Részletes keresés opciót. Ez gyakorlatilag lehetővé teszi, hogy válassza ki a legjobb útitárs szempontok alapján kiszámított vagy a kritériumoknak. Végtére is, akkor feltétlenül szeretné, hogy az idő az életed.