Nemrég utazott északi partján Honduras, útban a Bay Island Roatan, és kihasználta, hogy eltölteni néhány napot a város Tela és La Ceiba, valamint a Cangrejal folyó völgyében. E három tényező közös nyaralás csomópontok maguk, mint a “Atlantida”. Az egyik dolog, amit találtam, hogy a tökéletes kombinációja egy közép-amerikai és a karibi úti cél valóban lehetséges. Azt találták, hogy a “Atlantida”, spanyolul “Atlantis”. Igen Atlantida valóban létezik! Nem található szívében Közép-Amerika Karib-tenger partján, a gyönyörű, barátságos és félreértett országban Honduras.

Salvatore Freni Jr – 2005

A Karib-tenger partján vonal mintegy 100 mérföld, és helyezkedik el, a masszív Nombre de Dios-hegység és a Karib-tengerre gyönyörű, Atlantida valóban egy egyedülálló hely a kaland utazók és öko turisztikai, hogy keres kölcsönhatás természetét. A hely büszkélkedhet összesen 8 védett területét, így Atlantida egy csodálatos öko kaland környéken sok különböző tevékenységet élvezni több napon.

A három fő csomópontok: a városok La Ceiba és Tela, valamint az egyedülálló Cangrejal folyó völgyében, Atlantida a tökéletes hely az aktív túrán. Tela valóban a legjobb terület karibi strandok Közép-Amerikában, La Ceiba ideális a természet szerelmese, a nemzeti parkok, mint például a Pico Bonito és a Cuero y Salado Vadvilág Menedék hogy ideális példaként sokszínűségének öko turisztikai tevékenységek elérhető. Végül a Cangrejal River Valley ideális alternatíva azok számára utazók számára, akik aktív kalandhoz nyaralás, a tevékenységek, mint a vadvízi evezés az egyik csúcspontja a terület ..

A Cangrejal folyó mindössze pár percre a városon kívül a La Ceiba. Hozzáférés nagyon egyszerű és gyors, és meg fog lepődni a minősége a zuhatag és mérete sziklák a folyómederben. Lesz alaposan élvezni navigál le class III és IV zuhatag, ahogy rohan felé a Karib-tenger, manőverezés épület körül méretű sziklák és követi hihetetlenül buja erdőkkel határos a bankok.

Túrázás keresztül pályák a nemzeti parkok, a trópusi dzsungel keresve egy megfoghatatlan és rejtett vízesés leereszkedni az rappel technikát, vagy lovaglást keresztül nyomvonalak dzsungelében is rendelkezésre állnak a Cangrejal folyó völgyében.