Ha úgy gondolja, hogy keres egy tökéletes utazási barátja is olyan egyszerű, mint 1-2-3, akkor biztosan rossz. Végtére is, olyan sok dolog, hogy fontolja meg, amelyek közül az egyik a megbízhatóság és megbízhatóságában, utazási párja. Persze, akkor alapvetően nem akar menni valahova, amely teljes és méltatlan idegen, ugye?

Latin America For Less – 2009

Hogy segítsen ki a keresést, hogy mindig a legjobb, hogy keressen egy útitárs egy útitárs honlapján. Itt vannak a különböző tényezők, amelyek lehet, hogy egy kiváló utazási haver helyszínen:

1. Meg van egy rólunk, és a Kapcsolat oldalon.

Számos üzletemberek, akik mindig úton szeretne egy útitárs. Szükségük van valakire, aki képes eltávolítani az egyhangúságot vagy a stressz által benyújtott állandó konferenciák és találkozók a kollégákkal és az üzleti partnerekkel. Így keres egy utazási haver azt jelenti, komoly ügy. Ha Ön ebbe a fold, akkor feltétlenül szeretnék keresni egy utazási haver egy legitim honlapon. Az Rólunk és Kapcsolat oldalak lesz az első dolog, hogy meg fogja mondani, hogy hamis vagy sem. Meg lehet próbálni, így a cég a hívást, és érdeklődjön néhány információt a csomagokat, csak hogy erősítse.

2. Meg kell több csomag.

Különböző stroke különböző emberek, azt mondják, és az útitárs honlapján képesnek kell lennie arra, hogy azt a minden ügyfeleiknek. Általában csomagok többek között utazási partnere a körutazás során, vagy egy tengerjáró. Van még valami, amit lehet élni, ha egy fogyatékos ember. Minél több választási van a nagyobb rugalmasságot akkor nem csak a választott úti társ, hanem az utazási élmény szeretné alávetni.

3. Tippek és utazási erőforrások jó úton haladnak.

Ideális lenne, ha a útitárs honlapon helyen nem csak illik, hogy az ideális utazási haver, de arra is ad tippeket és általános információkat, hogyan menjen el és élvezze Ön utazási lehetőségeket. Ami azt illeti, ha csak nem a kutatás is, akkor rájön, hogy ezek közül néhány weboldalak kapcsolatban szállodák, éttermek, és a közlekedési vállalatok. Így akkor igénybe fantasztikus kedvezmények, kuponok, freebies, vagy visszatérítések, ha csak akkor válasszon ki egy utazási haver a honlapon. A végén, akkor nem csak talál egy barátom, de akkor kezdje el a megtakarítást valaki a pénzét.

4. Meg lehet globálissá.

Egy kiterjedt utas nem csak ezt országban hátizsákkal vagy utazási államonként. Határozottan, ő / ő egy nagy álma megy ki az országból, és úgy érzi, a kultúra, a történelem, és a kulturális örökség más emberek. Ezért lehet, hogy bölcs dolog, ha a honlap, amely előírja, hogy útitárs lehet menni a globális, illetve rendelkezik tagokkal, hogy tartoznak más nemzetek. Ez már nagyon könnyű megtalálni egy barátom, és otthon érzik magukat, ha egyszer a lábát egy idegen földön.

Ha szeretne utazni Amerikába, és nem akarom, hogy az egyedülállók utazni, meg egy útitárs helyszínen, hogy megfelel ezeknek a képesítések. Te soha nem lehet baj.